page-header

Despre noi


Afla mai multe despre noi
Experiența noastră

Experiența dobândită de-a lungul anilor in domeniile în care activăm ne-a îndrumat spre crearea MONTEGRA, MONtaje și furnizare de soluții inTEGRAte. Prin flexibilitate și deschidere, Montegra devine astfel modul prin care ne conturăm viziunea antreprenorială de a oferi o soluție completă, personalizată și adaptată în funcție de cerințele proiectului.

Cu ce ne ocupam

Activăm pe piața din România prin furnizarea, instalarea și întreținerea rețelelor de voce-date, smart home, infrastructuri IT și networking, sistemelor automate de acces auto si pietonal, pontaj,  supraveghere video si automatizari, atât ca distribuitor, cât și ca firmă de montaje și punere în funcțiune. Prin implementarea soluțiilor Montegra dorim să creăm o lume mai inteligentă, mai confortabilă și mai sigură.

Orientare către client

Cerințele clientului devin obiectivele noastre. Asistența acordată încă din fazele de incipente ale proiectului și implicarea echipei noastre prin consultarea de specialitate transformă obiectivele în puncte forte. Tindem să furnizăm produse de înaltă calitate și servicii complete în domeniile în care activăm, prin soluții optime și prin adaptabilitate în luarea celei mai bune decizii, răspunzând oricărei cerințe, specificație sau nevoie a clientului. Mizăm pe disponibilitate și profesionalism, suntem capabili să soluționăm orice cerere sau dilemă tehnică din domeniile în care activăm.

Competența echipelor noastre, soluțiile pe care le furnizăm, precum și fiabilitatea și calitățile estetice și funcționale ale produselor instalate fiind garanții care susțin poziția noastră de partener ideal pe piața din România.

40
Clients
100
Projects

Contact

    Back to top of page